Accident grav în Timiş. Părinţii au murit pe loc, fetiţa de 4 ani a fost rănită. Alte două persoane au ajuns la spital

Doi soţi din Bulgaria au murit, iar fetiţa lor de doar 4 ani a fost rănită într-un accident teribil care a avut loc duminică dimineaţă, în judeţul Timiş. Alţi doi oameni au ajuns în stare gravă la spital. Două maşini au fost implicate în această tragedie, iar pompierii au muncit zeci de minute pentru a recupera victimele din caroseriile zdrobite. 

13 mai 2018, 06:25
Accident grav în Timiş. Părinţii au murit pe loc, fetiţa de 4 ani a fost rănită. Alte două persoane au ajuns la spital

„Accident rutier între două autoturisme (VW Passat şi Citroen C5) cu cinci victime. În Citroen erau trei victime (doi adulţi decedaţi şi un copil patru ani, conştient), în VW Passat au fost două victime (una încarcerată conştientă şi una s-a autoevacuat)”, transmite ISU Timiş.

Din primele informaţii se pare că una dintre maşini, Citroenul, înmatriculată în Bulgaria, care se deplasa dinspre Caransebeş, înspre Lugoj, a pătruns pe contrasens şi a lovit din plin un autoturism în care se aflau doi bărbaţi, din Petroşani.

Martorii cred că cel mai probabil şoferul bulgar a aţipit la volan din cauza oboselii.

„M-a depasit de vreo trei ori pe drum. Conducea haotic. Cand am ajuns aici m-am speriat. Am sunat la 112 ca nu stiam ce sa fac. Se auzeau strigate din amandoua masini”, a declarat pentru lugojinfo.ro un martor.

În urma accidentului, doi adulţi, cetăţeni bulgari, au murit pe loc, iar o fetiţă de patru ani care se afla cu ei în maşină a fost rănită, fiind transportată la spital.

Din cealaltă maşină atât şoferul, cât şi pasagerul au ajuns şi ei la spital, în Lugoj.

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz şi urmează să stabilească exact cauzele producerii accidentului.

Un grav accident de circulaţie s-a produs, sâmbătă seară, în localitatea Variaş din judeţul Timiş, soldat cu un mort şi şase răniţi, după ce un microbuz de transport persoane s-a ciocnit cu o maşină.