Accident grav în Timişoara, după ce un şofer a trecut pe roşu. O persoană a fost transportată la spital

Accident grav în centrul oraşului Timișoara, unde un şofer a trecut pe roşu şi s-a ciocnit cu un alt autoturism. Unul dintre şoferi a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

RomaniaTV.net
08 iun. 2020, 13:00

Conform primelor informații, un Volkswagen Golf care circula din direcția străzii Popa Șapcă a lovit în plin un Volkswagen Tiguan care tocmai ieșea din sensul giratoriu. La fața locului s-au deplasat echipaje de Poliție, Ambulanță și SMURD.

În urma impactului mai multe persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. Şoferul nevinovat a fost rănit și a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Polițiștii de la rutieră s-au deplasat la fața locului și au deschis acum un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Traficul în zonă este blocat.

„Un bărbat de 38 de ani a condus un autoturism pe Bulevardul Take Ionescu către Piața Mărăști, iar la intersecția cu strada Popa Șapcă a trecut pe culoarea roșie a semaforului și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr de 26 de ani care circula regulamentar dinspre Bulevardul Antenei. În urma impactului tânărul de 26 de ani a fost rănit. A fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.”, transmit reprezentanții IPJ.