Accident grav în Tulcea. Cinci persoane, printre care două fete de 12 ani, au fost rănite. O victimă, preluată cu elicopterul SMURD

Cinci persoane, printre care şi două fete de 12 ani, au fost rănite, luni, într-un accident rutier produs în judeţul Tulcea, după ce autoturismul în care se aflau a intrat într-un cap de pod. Unul dintre răniţi a fost preluat de elicopterul SMURD şi dus la Spitalul Judeţean Constanţa.

RomaniaTV.net
13 aug. 2018, 11:31
Accident grav în Tulcea. Cinci persoane, printre care două fete de 12 ani, au fost rănite. O victimă, preluată cu elicopterul SMURD

Accidentul s-a produs luni, după-amiază, în zona localitatii Sabangia. Un autoturism a intrat violent intr-un cap de pod Echipajele de politie rutiera, ambulanta si descarcerare au fost mobilizate si trimise de urgenta la locul evenimentului, potrivit tulceanoastra.ro.

„Din accident au rezultat cinci victime: doua persoane de sex feminin de 12 ani, o persoană de sex feminin de 47 ani, o persoană de sex feminin de 46 ani și o persoană de sex masculin de 42 de ani. Elicopterul SMURD a preluat bărbatul pentru a-l transporta la o unitate spitalicească din Constanța. O ambulanță SAJ a preluat una din fetele de 12 ani pentru a o transporta tot in Constanța. Echipajul SMURD a preluat o persoană de sex feminin. Toate victimele sunt din judetul Constanta si erau conștiente cand au fost preluate de echi[ajele salvatorilor”, a declarat un reprezentat al ISU Tulcea prezent la locul accidentului. 

Conform Poliţiei Judeţene Tulcea, accidentul s-a produs după ce conducătoarea auto în vârstă de 46 de ani a intrat cu autoturismul într-un cap de pod, din cauza neatenţiei. Femeia de la volan nu consumase băuturi alcoolice.

„Din primele cercetări accidentul s-a produs pe fondul altor preocupări ale conducatorului auto. La km 23+700 conducatoarea auto 46 ani a pierdut controlul autoturismului și a lovit un cap de pod. In urma primelor cercetarii rezulta ca cea aflata la volan nu consumase alcool si detinea permis de conducere corespunzător, conform categoriei”, a declarat un reprezentant al Poliţiei.

Oamenii legii continuă cercetările pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a petrecut accidentul.