Accident grav în Vâlcea. O şoferiţă a ajuns cu maşina pe un stâlp de electricitate

Un accident grav a avut loc în judeţul Vâlcea. O şoferiţă în vârstă de 27 de ani a ajuns cu maşina pe un stâlp de electricitate, după ce a încercat să depăşească o autoutilitară.

10 dec. 2020, 12:27
Accident grav în Vâlcea. O şoferiţă a ajuns cu maşina pe un stâlp de electricitate

Accident grav în Vâlcea. Şoferiţa în vârstă de 27 de ani încerca să depăşească o autoutilitară pe drumul national 67, in comuna Stoenesti, în momentul în care s-a izbit de aceasta şi a fost proiectată pe un stalp aflat in apropiere.

„In aceasta dupa-amiaza (miercuri, 9 decembrie – n.r.), in jurul orelor 13.30, in satul Barlogu comuna Stoenesti, o soferita in varsta de 27 de ani, deplasandu-se la volanul unui autoturism pe DN 67, Stoenesti pe directia Rm.Valcea, efectuand manevra de depasire a unei autoutilitare, a intrat in coliziune cu aceasta, pe fondul nerespectarii regulilor privind depasirea din partea ambilor conducatori auto.

Tanara soferita de 27 de ani s-a angajat in efectuarea manevrei de depasire, moment in care un alt autoturism ar fi efectuat aceeasi manevra, intrand in coliziune cu aceasta. In urma manevrei imprudente, soferita a ajuns cu masina pe un stalp de electricitate!

In urma impactului nu au existat victime, doar pagube materiale!”, a scris Ionut Ungureanu pe Facebook.

Citeşte şi Accident cumplit la ieșirea din București! O tânără de 24 de ani, care se afla la volanul unui Mercedes, rănită grav în urma unei coliziuni cu un camion al Armatei

Accident grav în Suceava. O cisternă a fost implicată

Incidentul a avut loc, joi dimineaţă, pe raza localității Dărmănești, spre Costâna. În urma impactului dintre un autoturism şi o cisternă, un bărbat în vârstă de 49 de ani a avut nevoie de îngrijiri medicale.

„Autovehicul de mare tonaj, neechipat cu pneuri de iarnă, derapat pe DN 2, Dărmănești, județul Suceava. Traficul se desfășoară pe un sens, dirijat de Poliție, în condițiile unui carosabil umed, cu zăpadă frământată, tratată cu antiderapant”, au transmis reprezentanţii DRDP Iași, potrivit ziaruldesuceava.ro. 

La fața locului a intervenit modulul SMURD, cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD.