Accident cumplit la ieșirea din București! O tânără de 24 de ani, care se afla la volanul unui Mercedes, rănită grav în urma unei coliziuni cu un camion al Armatei

Grav accident rutier petrecut marți la ieșirea din București. O tânără de doar 24 de ani a fost rănită grav.

08 dec. 2020, 17:01
Accident cumplit la ieșirea din București! O tânără de 24 de ani, care se afla la volanul unui Mercedes, rănită grav în urma unei coliziuni cu un camion al Armatei

Un accident cumplit a avut loc marți, în jurul orei 14, la ieșirea din București, mai exact în localitatea Bragadiru.

O tânără de doar 24 de ani a fost grav rănită, deşi iniţial apăruseră informaţii că aceasta ar fi decedat. Circulația se desfășoară cu dificultate, potrivit Digi 24.

Un apel la 112 a fost înregistrat la ora 14.13, pentru a anunța un eveniment rutier în Bragadiru, pe șoseaua Alexandriei. Un autoturism și un camion au intrat în coliziune. Șoferița mașinii, care avea 24 de ani, a fost rănită în accident.

Celălalt șofer are 49 de ani și este în afara oricărui pericol. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest și a rezultat alcoolemie 0.

 

Accident mortal în județul Constanța. Un copil de nouă ani a fost grav rănit și un tânăr de 23 de ani a murit

În urmă cu două zile, un alt accident îngrozitor a avut loc, care a luat viața unui alt tânăr, în vârstă de 23 de ani. Accidentul s-a petrecut în Constanța, între localitățile Cobadin și Ciocârlia. Un autoturism condus de un tânăr de 25 de ani a intrat în coliziune cu un copac, iar în urma impactului un tânăr de 23 de ani a murit și alți doi au fost răniți.

Accidentul a avut loc în duminică seara, între localitățile Cobadin și Ciocârlia. La fața locului au intervenit o autospoecială de descarcerare grea, o autospecială de stingere cu modul descarcerare, o autospecială transport personal și victime multiple, o ambulanță terapie intensivă mobilă SMURD C, un echipaj de prim ajutor SMURD B și două echipaje ale SAJ Constanța.

Trei persoane au fost încarcerate, printre care se numără și un copil în vârstă de nouă ani.

”Astăzi, în jurul orei 17.00, polițiștii rutieri au fost sesizați despre producerea unui accident rutier pe DN 3, între localitățile Ciocârlia și Cobadin. Deplasați la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un autoturism, condus de un bărbat de 25 de ani, a intrat în coliziune cu un copac. În urma impactului a rezultat decesul la fața locului a unui bărbat, de 23 de ani, precum și vătămarea corporală a 2 pasageri” , a transmis IPJ Constanța.