Accident GRAV în Vaslui: un mort şi şapte. Autorităţile au activat Planul Roşu de intervenţie UPDATE

Un grav accident de circulaţie a avut loc, duminică seara, pe DE 581 în localitatea Şapte Case, autorităţile activând Planul Roşu de intervenţie.

RomaniaTV.net
25 feb. 2018, 18:07
Accident GRAV în Vaslui: un mort şi şapte. Autorităţile au activat Planul Roşu de intervenţie UPDATE

UPDATE: Una dintre victimele accidentului care a avut loc duminică seara, în Vaslui, pe Drumul European 81,a murit, iar alte şapte persoane, între care doi copii, au fost transportate la spital.

Potrivit ISU Vaslui, în urma accidentului din Vaslui au rezultat 8 victime, între care una decedată. Este vorba de şoferul uneia dintre cele două maşini implicate în accident, un bărbat de 40 de ani, din Vrancea.

Alte şapte persoane, între care doi copii, au fost rănite, transportate la UPU Vaslui.

 

Opt persoane au fost rănite, duminică seară, într-un accident rutier petrecut în judeţul Vaslui, în care au fost implicate două autoturisme, la faţa locului aflându-se mai multe ambulanţe şi echipaje de descarcerare. La nivelul judeţului a fost activat Planul Roşu de Intervenţie.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui, pompierii au fost solicitaţi să intervină la un accident rutier petrecut în afara localităţii Crasna, în care au fost implicate două autoturisme.

La faţa locului s-au deplasat două autospeciale de stingere, cu modul de descarcerare, o autospecială de transport victime multiple, două echipaje SMURD, dintre care unul de terapie intensivă mobilă şi trei ambulanţe de la Serviciul Judeţean.

De asemenea, la nivelul judeţului a fost activat Planul Roşu de Intervenţie.

Conform surselor citate, în urma accidentului au fost rănite opt persoane, una dintre ele rămânând încarcerată şi fiind în stop cardio-respirator. Ceilalţi şapte răniţi au suferit diverse traumatismne, fiind preluaţi de ambulanţe şi transportaţi la Unitatea de primiri Urgenţe Vaslui.