Accident grav în Vaslui. Trei persoane au fost rănite

Un accident grav a avut loc în judeţul Vaslui. Trei persoane au fost rănite în urma impactului dintre două maşini. Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc accidentul.

RomaniaTV.net
21 ian. 2018, 14:32

Accidentul a avut loc pe raza comunei Zorleni, în apropiere de Simila, pe Drumul European 581. Un autoturism condus de un tânăr de 28 ani venea cu viteză mare dinspre Vaslui spre Bârlad, având în față un alt autoturism condus de un bărbat în vârstă de 65 de ani.

Din cauza vitezei, şoferul în vârstă de 28 de ani nu a păstrat distanța regulamentară şi a lovit maşina din faţa sa, iar apoi a ricoșat într-unul din șanțurile de pe marginea drumului. În urma impactului, şoferul în vârstă de 28 de ani a fost rănit grav, iar alte două persoane care se aflau în maşina sa au fost rănite.

„Șoferul de65 de ani, care avea în mașină și pe soția sa, a fost testat cu alcooltestul, rezultatul fiind negativ. La cea de a doua mașină, cea din spate (BMW – n.r.) , șoferul n-a putut fi testat, urmând să-i fie prelevate probele biologice de sânge la spital. Toate cele trei victime au fost transportate la spitalul din Bârlad. Cei din prima mașină (Hyundai – n.r.), nu au suferit leziuni, nefiind necesară transportarea la spital”, a precizat Silvia Manta, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, scrie vremeanoua.ro. 

Polițiștii fac cercetări în acest caz.