Accident ÎNFIORĂTOR în Vrancea. Două persoane au MURIT, iar alte 11 sunt rănite. Imagini şocante cu momentul impactului VIDEO

Accident grav în Vrancea între un microbuz şi un autoturism. În urma impactului două persoane au decedat, iar alte 11 au fost rănite. Şoferul autoturismului a pierdut controlul volanului şi s-a izbit frontal de un microbuz care se deplasa regulamentar.

RomaniaTV.net
16 iun. 2020, 04:47

UPDATE 09:40: Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în județul Vrancea, circulația rutieră pe DN2D Focșani – Târgu Secuiesc s-a reluat, pe un fir alternativ. Din cauza unei coliziuni dintre un microbuz și un autoturism, traficul fusese oprit total la kilometrul 25, pe raza localității Bolotești.

Accidentul din Vrancea a fost suprins de camerele de supraveghere. 

Vă avertizăm! Urmează imagini cu un puternic impact emoţional!

La fața locului s-au deplasat două autospeciale de stingere, patru ambulanțe SMURD, 1 descarcerare și patru ambulanțte ale serviciului județean de ambulanță, dar și un elicopter SMURD pentru a prelua persoanele rănite. De asemenea, la locul acidentului se află mai multe echipaje ale poliției rutiere care fac cercetări pentru a stabili cum a avut loc accidentul. Din primele cercetări rezultă ca șoferul autoturismului ar fi adormit la volan.

„Având în vedere numărul persoanelor implicate, pentru optimizarea misiunii de răspuns, la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Intervenție”, menționează IGSU.

În urma impactului traficul rutier a fost blocat pe ambele sensuri.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN2D Focșani – Târgu Secuiesc, la kilometrul 25, pe raza localității Bolotești, județul Vrancea, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate un microbuz și un autoturism. Potrivit primelor date, două persoane au decedat, iar mai multe au suferit leziuni grave. Circulația rutieră este întreruptă pe ambele sensuri.