Accident grav în ziua de Crăciun. O persoană a murit şi alte 9 sunt rănite după ce două maşini s-au ciocnit frontal VIDEO

O persoană a murit şi alte 9 sunt rănite în urma unui accident violent produs pe o şosea din Timiş, pe drumul ce leagă Remetea Mare de Bucovat.

26 dec. 2019, 06:31

O persoană a murit şi alte nouă au fost rănite în urma unui impact violent dintre două autoturisme, petrecut chiar în ziua de Crăciun, scrie opiniatimişoarei.ro. Accidentul s-a produs pe drumul ce leagă Remetea Mare de Bucovat, lângă Timişoara şi, potrivit primelor informaţii, de vină a fost o depăşire riscantă.

Dintre cele 10 persoane implicate în accident, patru erau copii. La faţa locului au intervenit mai multe echipaje SMURD şi SAJ, poliţişti, pompierii cu autospecială de victimă multiple şi un elicopter SMURD.

Citeşte şi Accident CUMPLIT pe E85: trei morţi şi patru răniţi. Raed Arafat, primele detalii: COD ROŞU de intervenţie VIDEO

Familia unui preot, implicată

Şoferul care a provocat tragedia, un bărbat de 37 de ani, a murit pe loc. O altă persoană rămasă încarcerată, o femeie de 59 de ani, a fost preluată de elicopterul SMURD în stare gravă. Ceilalţi răniţi, membrii ai familiei preotului ortodox din Bucovat, au fost transferaţi la spitalul din Timişoara.

În urma cercetărilor de la faţa locului s-a constatat că şoferul de 37 de ani „nu a adaptat viteza la condiţiile de drum într-o curba la dreapta, pătrunzând pe sens opus şi intrând în coliziune cu un autoturism ce circula regulamentar condus de un bărbat în vârstă de 35 de ani”, a transmis Alexandra Petrovici, purtătorul de cuvânt IPJ Timiş.

Poliţiştii au descoperit ulterior că şoferul vinovat de tragedie, cel care a şi decedat în urma impactului, nu avea carnet de conducere emis în România.