Accident grav în zona podului Pipera. Trei persoane au fost rănite VIDEO

Un accident grav s-a produs, sâmbătă la prânz, în zona Pipera. Trei persoane au fost rănite. Un autoturism Dacie Logan s-a răsturnat. Potrivit martorilor, maşina Logan a încercat să întoarcă şi a fost lovită de un alt autoturism marca Mercedes.

RomaniaTV.net
28 iul. 2012, 10:11

Din primele cercetări, şoferul Daciei a ieşit cu maşina din coloană, ca să întoarcă, moment în care autoturismul a fost lovit de o maşină care venea din sens opus. Martorii spun că impactul a fost foarte violent.

Loganul a fost târât 3 metri, s-a proptit într-un cap de canal, iar apoi s-a răsturnat. În autoturismul răsturnat se aflau şoferul şi doi pasageri. Cele trei victime au fost transportate de urgenţă la spitalul Floreasca pentru îngrijiri medicale. Şoferul celeilalte maşini implicate în accident nu a fost rănit.

„Una dintre victime, o femeie, a fost grav rănită, fiind încarcerată în maşină în urma accidentului. În acest moment se află la Secţia de Primiri Urgenţe unde i se fac investigaţii. Primele informaţii arată că femeia are traume toracice”, a explicat pentru bucuresti.adevarul.ro purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţe Floreasca, Bogdan Opriţă.