ULTIMĂ ORĂ: Accident grav între o ambulanță și două mașini pe Bulevardul Timișoara din Capitală! Linia 41 este blocată

Nici bine nu am intrat în 2024 că au și început să apară primele accidente rutiere. Un accident grav a avut loc pe Bulevardul Timișoara din Capitală, în intersecția cu Pasajului Lujerului. O ambulanță și două mașini s-au ciocnit violent, blocând circulația tramvaielor pe linia 41.

02 ian. 2024, 14:45
ULTIMĂ ORĂ: Accident grav între o ambulanță și două mașini pe Bulevardul Timișoara din Capitală! Linia 41 este blocată

Accident grav între o ambulanță și două mașini pe Bulevardul Timișoara din Capitală! Din primele informații, în jurul orei 13:40, la intersecția străzii Brașov cu bulevardul Timișoara din municipiul București, a avut loc un accident rutier în care a fost implicată o ambulanță și alte două mașini.

Citește și Tragedie în județul Ialomița! Trei persoane au murit într-un accident pe DN2 E85

În urma impactului dintre cele trei vehicule, traficul rutier în zonă a fost afectat. Circulația tramvaielor pe linia 41 a fost blocată, fiind totodată, afectată și cea de pe linia 25.

”Linia 41 – blocata in zona Str. Brasov/Bd. Timisoara, pe ambele sensuri. Cauza: eveniment de circulatie terti, produs in zona liniilor de tramvai”, a transmis STB pe pagina de Rețeaua X (fost Twitter).

Din fericire, cele patru persoane implicate în accident s-au ales cu răni ușoare, cu toate acestea victimele au fost transportate la Spitalul Universitar pentru a fi consultate și a li se acorda îngrijirile medicale corespunzătoare.

”Din accident a rezultat rănirea uşoară, din primele date, a unui număr de 4 persoane, soferul ambulantei, o conducătoare auto şi 2 pasageri din auto”, au transmis oficialii Brigăzii Rutiere a Capitalei.

Șoferii celor trei autovehicule au fost testati cu aparatul etilotest rezultatele fiind 0.

La ora transmiterii acestei ştiri calea de rulare a tramvaielor pe Bulevardul Timișoara este blocată pe ambele sensuri.

 

Citește și 11 morți și peste 50 de răniți într-un accident în lanț. Tragedie pe o autostradă din Turcia înainte de Revelion