Tragedie în județul Ialomița! Trei persoane au murit într-un accident pe DN2 E85

Trei persoane au murit vineri dimineaţă într-un accident de circulaţie produs pe DN2 - E85, pe raza localităţii Cotorca.

29 dec. 2023, 08:41
Tragedie în județul Ialomița! Trei persoane au murit într-un accident pe DN2 E85

Trei persoane au murit vineri dimineață în urma accidentului produs pe DN 2 Urziceni – Buzău, în zona localităţii Cotorca din judeţul Ialomiţa.

”În această dimineaţă, în jurul orei 06,30, pe DN2 – E85, pe raza localităţii Cotorca, s-a produs un accident de circulaţie soldat cu decesul a trei persoane. Din primele verificări a reieşit că, în timp ce un autoturism se deplasa din direcţia Buzău către Bucureşti, ar fi intrat în coliziune cu un autotren care circula din sens opus”, precizează IPJ Ialomiţa.

În urma impactului, trei persoane care se aflau în autoturism au murit.

ISU Ialomiţa a intervenit cu trei echipaje operative din cadrul Detaşamentului de pompieri Urziceni, o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD.

Citește și: Amenzi mai mari pentru șoferii indisciplinați în trafic de la 1 ianuarie 2024. Cât va plăti un șofer pentru o parcare neregulamentară

”La locul evenimentului au fost găsite opt victime. Trei persoane prezentau leziuni incompatibile cu viaţa, din păcate fiind declarate decedate. Celorlalte cinci persoane, conştiente şi cooperante, li s-a acordat primul ajutor medical calificat, ulterior nefiind necesar transportul acestora la unitatea spitalicească”, a anunţat ISU.

Citește și: Vești proaste pentru șoferi! Prețul polițelor RCA explodează în 2024. Cât va trebui să scoatem din buzunar de la 1 ianuarie

Poliţiştii fac cercetări pentru ucidere din culpă.

Traficul este blocat pe ambele sensuri.