Accident grav între un camion şi o autoutilitară. Două persoane au rămas încarcerate

Un accident grav s-a petrecut, luni, în judeţul Harghita. Două persoane au rămas încarcerate în urma impactului dintre un camion şi o autoutilitară.

25 iul. 2022, 18:08
Accident grav între un camion şi o autoutilitară. Două persoane au rămas încarcerate
Accident grav între un camion şi o autoutilitară

Accident grav între un camion şi o autoutilitară, pe DN 12, în zona localităţii Cozmeni din judeţul Harghita. Traficul a fost complet blocat.

Accident grav în Harghita. Un camion şi o autoutilitară implicate

Citeşte şi Accidente grave cu trei morţi şi mai mulţi răniţi în Ialomiţa

În urma impactului dintre un camion şi o autoutilitară două persoane au rămas încarcerate. La faţa locului au intervenit de urgenţă trei echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Miercurea Ciuc, cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere şi o ambulanţă SMURD.
”Accident rutier între un autocamion şi o autoutilitară, cu două victime încarcerate, în localitatea Cozmeni intrarea dinspre Băile Tuşnad. Au intervenit 3 echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Miercurea Ciuc, cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere şi o ambulanţă SMURD”, a transmis, luni, ISU Harghita.

Potrivit sursei citate, după ce au fost descarcerate, cele două victime au fost trasportate de urgenţă la spital.

Reprezentanţii Centrului Infotrafic informează că în zona în care s-a produs accidentul traficul este blocat. Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs incidentul.

Citeşte şi Tragedie în Teleorman! Părinții și cei trei copii au murit într-un accident de mașină, loviți de un TIR