Accidente grave cu trei morţi şi mai mulţi răniţi în Ialomiţa. Una dintre victime este nepoata Ameliei Papazissu, Tezaur Viu din 2013

Două accidente grave s-au produs luni în judeţul Ialomiţa. Trei persoane şi-au pierdut viaţa şi mai multe au fost rănite.

25 iul. 2022, 22:10
Accidente grave cu trei morţi şi mai mulţi răniţi în Ialomiţa. Una dintre victime este nepoata Ameliei Papazissu, Tezaur Viu din 2013

Una din victimele accidentului produs, luni după-amiază, între localităţile Platoneşti şi Movila din judeţul Ialomiţa este nepoata Ameliei Papazissu creatoare populara din judeţul Buzău, Tezaur Uman Viu din anul 2013.

Tânăra de doar 23 de ani, Iulia Alexandra Papazissu, era un cunoscut make-up artist şi nail-technician din Buzău, dar învăţa de la bunica ei şi tainele ţesutului pentru a duce tradiţia mai departe, fiind recompensată cu premii la mai multe concursuri de meşteşuguri artistice tradiţionale.  Ea se afla într-unul din autoturismele care s-au ciocnit, alături de prietenul său care a fost rănit în urma coliziunii.

De asemenea, o femeie din celălalt autoturism a fost găsită de salvatori în stop cardio-respirator şi a murit câteva minute mai târziu, în timp ce unul dintre şoferi a fost preluat de un elicopter SMURD.
Iulia Alexandra postase în prima parte a zilei pe pagina sa de Facebook că urmează să plece în concediu, urmând să îşi reia activitatea la începutul lunii august.  Două accidente rutiere grave s-au prous, luni, în judeţul Ialomiţa, la distanţă de câteva ore.  În primul, un om a murit, iar alţi cinci, între care o fetiţă de 5 ani, au fost grav răniţi.
În al doilea au murit două persoane.
O persoană a murit, iar cinci au fost rănite în urma unui accident care a avut loc, luni dimineaţă, în comuna Bărcăneşti, anunţă Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Ialomiţa. Un şofer în vârstă de 41 de ani din comuna Bărcăneşti, care conducea un autoturism pe raza localităţii de domiciliu, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a intrat într-un şanţ betonat.

În urma impactului, şoferul a murit, iar cinci persoane, între care şi o fetiţă de 5 ani, au fost rănite.

Victimele au fost transportate cu ambulanţe şi un elicopter SMURD la unităţi medicale din Bucureşti şi Urziceni.

Citeşte şi: Noi detalii despre accidentul înfiorător de pe „Drumul Morții”, în care au murit trei copii și părinții loc. „A ieșit mașina din coloană, a fost bruscă manevra”

De asemenea, două persoane a decedat, iar două au fost rănite, într-un accident rutier produs, luni după-amiază, în localitatea Movila, tot în judeţul Ialomiţa. În accident au fost implicate două autoturisme.

În urma impactului, au rezultat patru victime, dintre care două au fost găsite încarcerate şi în stare de inconştienţă. Una dintre victime a fost declarată decedată imediat după ce a fost scoasă dintre fiarele contorsionate. A doua victimă era în stop cardio-respirator, dar nu a răspuns manevrelor de resuscitare, iar medicii au declarat decesul. Celelalte două victime sunt conştiente şi cooperante, una a fost transportată la spital, iar cealaltă a primit îngrijiri la locul accidentului.

Citeşte şi: Tragedie în Teleorman! Părinții și cei trei copii au murit într-un accident de mașină, loviți de un TIR

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi ucidere din culpă, anunţă Poliţia Ialomiţa