Accident grav la Braşov. Cine este tânărul de 22 de ani care a murit pe loc

Accidentul rutier a avut loc pe strada Făgărașului din localitatea Ghimbav și s-a soldat cu decesul unui tânăr, în vârstă de 22 ani, din localitatea Codlea

04 mart. 2023, 07:41
Accident grav la Braşov. Cine este tânărul de 22 de ani care a murit pe loc

Accident grav la Braşov. Un tânăr de 22 de ani a murit, vineri seară, după ce autoturismul pe care îl conducea s-a izbit frontal de un TIR, în localitatea Ghimbav, judeţul Braşov. Traficul în zonă este restricţionat.

Potrivit Poliţiei Judeţene Braşov, accidentul a avut loc pe strada Făgăraşului din localitatea Ghimbav. ”Un autoturism a intrat în coliziune frontală cu un TIR. În urma impactului a rezultat o singură victimă, decedată, şoferul autoturismului”, a arătat sursa citată, precizând că victima este un tânăr de 22 de ani din Codlea.

Accident feroviar în Grecia. Cel puţin 36 de morţi după coliziunea dintre două trenuri UPDATE
„Accidentul rutier a avut loc pe str. Făgărașului (DN 1) din localitatea Ghimbav si s-a soldat cu decesul unui tânăr, în vârstă de 22 ani, din localitatea Codlea.Vă informăm că, la acest moment, traficul s-a reluat pe un singur sens de mers, desfășurandu-se în mod alternativ, prin dirijarea traficului de către polițiștii rutieri. În continuare polițiștii desfășoară cercetări pentru stabilirea circumstanțelor producerii accidentului rutier”, a anunțat subcomisarul Florentina Manolache (orele 23.20).

Accident teribil produs în Dolj. Două femei și-au pierdut viața, iar trei bărbați au ajuns la spital
Traficul a fost blocat pe ambele sensuri, dar ulterior s-a reluat pe un singur sens de mers, desfăşurandu-se în mod alternativ, prin dirijarea traficului de către poliţiştii rutieri.

În continuare poliţiştii fac cercetări pentru stabilirea circumstanţelor producerii accidentului rutier.