Accident grav la Constanţa: patru persoane au fost încarcerate

Un accident grav s-a produs vineri la Constanţa. 

RomaniaTV.net
08 aug. 2014, 13:53
Accident grav la Constanţa: patru persoane au fost încarcerate

UPDATE 18.00:  Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că în județul Constanța, circulația auto pe DN22C Constanța – Cernavodă s-a reluat, pe un fir alternativ. Din cauza unei coliziuni frontale dintre două autoturisme, traficul fusese oprit pe ambele sensuri la km. 16, în zona localității Mircea Vodă.

UPDATE: Potrivit cadrelor medicale ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa, în urma impactului au fost rănite 10 persoane, dintre care una a decedat. Totodată, un copil este în stare gravă şi a fost preluat de elicopterul SMURD, pentru a fi dus la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa. La faţa locului s-au deplasat şi şase ambulanţe dar şi un echipaj de la Descarcerare.

Un accident rutier s-a produs, în urmă cu puţin timp, pe DN 22C, între localităţile Mircea Vodă şi Satu Nou. Din primele informaţii se pare că impactul a avut loc între două autoturisme, iar patru persoane au fost rănite grav şi au rămas captive în propriile autoturisme. Descarcerarea, echipajele medicale, dar şi poliţiştii rutieri se deplasează, în aceste momente, la faţa locului.