Accident grav la Constanţa. Un şofer a murit după ce a intrat cu maşina în farul din port VIDEO

Un accident cumplit a avut loc, duminică seara, la Constanţa. Bărbatul care se afla la volan a pierdut controlul maşinii într-o curbă şi a intrat cu viteză într-un far de pe digul portului. În urma impactului, şoferul a ajuns în stare gravă la spital.

19 oct. 2015, 11:20
Accident grav la Constanţa. Un şofer a murit după ce a intrat cu maşina în farul din port VIDEO

Bărbatul are 40 de ani şi se îndrepta spre Portul Constanţa când, la un moment dat, într-o curbă,  din cauza viteze excesive a pierdut controlul volanului şi a intrat în farul de pe digul portului.

În urma impactului violent, şoferul a rămas încarcerat, iar după intervenţia pompierilor de la SMURD, a fost transportat la Spital.

„S-a acționat destul de greu din cauză că, în urma impactului, mașina a ricoșat peste niște bolovani foarte mari”, a declarat plt. Andrei Dumitru, comandant de echipaj Descarcerare ISU Dobrogea, potrivit reporterntv.ro

Medicii spun că bărbatul este în comă şi fac eforturi uriaşe pentru a-l ţine în viaţă. Scenele cumplite s-au petrecut sub privirile îngrozite ale unor biciclişti care se plimbau în zonă. 

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili exact cum s-a petrecut accidentul.  Conform primelor informaţii, bărbatul este angajat la o firmă din Portul Constanţa şi se afla în afara orelor de program.

Citeşte şi Accident provocat de un tânăr fără permis în Dâmboviţa. Imagini surprinse de camerele de supraveghere