Accident grav la Iaşi: Un șofer de Ambulanţă a murit după ce maşina în care se afla a luat foc VIDEO

Un grav accident de circulație s-a produs pe drumul dintre Răducăneni și Moșna. Șoferul unui Audi, ambulanțier în Răducăneni, a murit, iar alte trei persoane au ajuns la spital, anunţă Ziarul de Iaşi.

RomaniaTV.net
28 aug. 2016, 04:48
Accident grav la Iaşi: Un șofer de Ambulanţă a murit după ce maşina în care se afla a luat foc VIDEO

UPDATE: Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în județul Iași, circulația pe DN28 Iași – Albița s-a reluat în condiții normale. Din cauza unui accident rutier (un autoturism s-a izbit de un gard de pe marginea drumului, după care a luat foc), traficul a fost întrerupt pe ambele sensuri la km 115+500 de metri, în zona localității Răducăneni.

Din primele informații stabilite de polițiști, două mașini circulau una în spatele celeilalte pe drumul dintre Răducăneni și Bohotin.Prima mașină, un Audi, era condusă de Augustin Ion, care era șofer la Ambulanța din Răducăneni. El se întorcea de la o nuntă, în autoturism fiind mai multe persoane.

La un moment dat, el a vrut să facă stânga pentru a intra pe drumul care îl ducea spre casă. Din nefericire pentru el, șoferul mașinii din spate (un Audi cu numere de Vaslui) se angajase în depășire și l-a lovit din plin.
În urma impactului, mașina Audi a luat foc, iar celălalt autoturism a fost proiectat la marginea șoselei, distrugând un gard și „aterizând„ în curtea unei gospodării. La fața locului au sosit mai multe echipaje de la Ambulanță. Din nefericre, șoferul Augustin Ion a murit, deși medicii au făcut eforturi disperate pentru a-i salva viața. Norocul nuntașilor a fost că, până la sosirea echipajelor, au fost scoși din mașină de către șoferii aflați în trafic și care au oprit pentru ajutor. Victime sunt soția șoferului, Liliana Augustin, Sergiu Alexandrache (20 de ani) și șoferul vasluian.Pasagerii din Audi și șoferul celeilalte mașini au fost transportați la spital.