Accident grav la intrarea pe Autostrada Transilvania în Cluj. Două persoane au rămas încarcerate, o femeie a murit

Traficul rutier a fost blocat duminică între Gilău şi Nădăşelu, la urcare pe Autostrada Transilvania, după un accident rutier în care au fost implicate un autoturism şi un autocamion. Două persoane au rămas încarcerate. Din păcate, una dintre ele a murit.

13 nov. 2022, 13:13

Accident grav la intrarea pe Autostrada Transilvania în zona Gilău. „Pe breteaua de intrare în autostrada A3 Turda-Borş, în localitatea Nădăşelu, judeţul Cluj, s-a produs un accident rutier între un autoturism şi un autocamion, în urma căruia autoturismul s-a răsturnat”, a anunţat ​Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

„Au fost anunțate 3 victime dintre care două încarcerate. Circulația e blocată pe ambele sensuri. Se intervine cu două autospeciale de descarcerare, un echipaj SMURD și 2 ambulanțe SAJ”, a transmis ISU Cluj.

Din păcate, una dintre victimele încarcerate după accident a murit. Este vorba despre o femeie.

De asemenea, cealaltă persoană încercarată a fost scoasă în stop cardio-respirator, fiind în curs procedurile de resuscitare. După ce a fost stabilizat, bărbatul a fost transportat UPU Cluj.

A fost rănit şi un copil, care primeşte îngrijiri medicale la faţa locului, conform ISU Cluj.

Citeşte şi: Accident grave cu zeci de răniţi noaptea trecută pe drumurile din România. O maşină s-a răsturnat, alta a căzut într-un lac

Circulaţia rutieră este blocată pe ambele sensuri. Se intervine cu două autospeciale de descarcerare, un echipaj SMURD și 2 ambulanțe SAJ.

Citeşte şi: Incident grav pe E85. Un buldozer cu șenile a căzut de pe o platformă peste două mașini. Trei persoane au ajuns la spital

Tot duminică, un accident feroviar a avut loc în comuna Teişani, satul Malu Vânăt, un tren de călători lovind un autoturism în care se aflau cinci persoane.

Conform ISU Prahova, trenul circulă pe ruta Măneciu – Ploieşti Sud, având peste 100 de călători.

În urma impactului, o persoană din autoturism a fost asistată medical, însă a refuzat transportul la spital, arată sursa citată.