Incident grav pe E85. Un buldozer cu șenile a căzut de pe o platformă peste două mașini. Trei persoane au ajuns la spital

Un incident grav a avut loc pe "drumul morții" E85. Un buldozer cu șenile a căzut de pe platforma care îl transporta peste două mașini care circulau regulamentar. Trei persoane au ajuns la spital.

12 nov. 2022, 15:00

Incident grav pe E85. Un buldozer cu șenile a căzut vineri, de pe platforma care îl transporta peste două mașini care circulau regulamentar. În urma impactului trei persoane au fost rănite.

Citește și Accident horror, 19 morţi după ce un autocar a căzut într-un canal

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 12:30 pe ”drumul morții” E85, în localitatea Fântâna Mare, județul Suceava, chiar la intersecția cu drumul care duce spre Târgu Neamț.

În urma impactului, unul dintre autoturisme s-a răsturnat într-un șanț, iar trei persoane au fost rănite.

Imediat, la fața locului au intervenit pompierii militari ai Detașamentului Fălticeni cu modulul SMURD (autospecială pentru descarcerare și ambulanța SMURD B2), cu sprijinul unui echipaj SAJ, care a transportat victimele rănite la spital.

Potrivit medicilor, este vorba despre cei doi șoferi ai mașinilor avariate de buldozer și de un pasager care aveau leziuni, dar au fost care au fost în permanență conștiente și cooperante.

Polițiștii i-au testat pe cei trei șoferi cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat în toate cazurile.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Citește și Un șofer din București s-a răsturnat cu mașina într-o groapă semnalizată. Bărbatul s-a ales cu câteva răni ușoare