O tânără care abia își luase permisul a scăpat ca prin minune dintr-un accident înfiorător! Mașina a fost făcută praf, nimeni nu credea că mai putea fi salvată

Un accident grav a avut loc în Pitești. O mașină, la volanul căreia se afla o tânără de 18 ani, a fost făcută praf.

24 nov. 2021, 20:47
O tânără care abia își luase permisul a scăpat ca prin minune dintr-un accident înfiorător! Mașina a fost făcută praf, nimeni nu credea că mai putea fi salvată

Din fericire, fata a reușit să supraviețuiască, spre surprinderea tuturor. Totuși, s-a ales cu un traumatism cranio-facial, contuzie la membrul superior și dureri toracice.

În autoturism se mai afla un bărbat care, la rândul său, a fost și el rănit. Ambele victime au fost preluate de ambulanță și duse de urgență la spital pentru investigații amănunțite.

Accidentul s-a petrecut în cartierul Prundu din Municipiul Pitești între un autotren cu remorcă și un autoturism.

La fața locului  a intervenit Detasamentul de pompieri Bradu cu o autospecială de intervenție și o ambulanță SMURD, alături de un echipaj al SAJ.

Accident în lanţ pe A1. Trafic de coşmar spre Capitală

Un accident în lanţ s-a petrecut miercuri dimineaţa, pe Autostrada A1 Bucureşti-Piteşti. Din cauza incidentului, s-a circulat cu dificultate spre Capitală.

Patru maşini au fost implicate. Circulaţia a fost afectată, iar pe sensul de mers spre Capitală s-a circulat cu dificultate.

Accidentul s-a petrecut la kilometrul 18, pe sensul de mers către Capitală, în zona Ciorogârla, judeţul Ilfov. Potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, traficul este îngreunat în zonă din cauza unei coliziuni faţă-spate între patru autovehicule.

Unul dintre autoturisme a rămas pe banda a doua, celelalte trei fiind scoase pe banda de urgenţă. Circulaţia se desfăşoară doar pe prima bandă.

În urma accidentului nu s-au înregistrat victime.

Valorile de trafic sunt ridicate miercuri dimineaţă, pe sensul de mers spre Capitală, formându-se o coloană de aproximativ 5 kilometri.

Potrivit statisticii publicate de Comisia Europeană (CE), cu ocazia Zilei Mondiale a Comemorării Victimelor Accidentelor Rutiere, 1.646 de persoane și-au pierdut viața în accidente rutiere în România, în anul 2020, în scădere cu 12% față de anul anterior.

La nivelul Uniunii Europene, aproximativ 18.800 de persoane au murit în coliziuni rutiere, anul trecut, ceea ce reprezintă „o scădere anuală fără precedent, de 17%, față de 2019”, potrivit unui comunicat al CE.