Accident în lanţ pe A1. Trafic de coşmar spre Capitală

Un accident în lanţ s-a petrecut miercuri dimineaţa, pe Autostrada A1 Bucureşti-Piteşti. Din cauza incidentului, se circulă cu dificultate spre Capitală.

24 nov. 2021, 08:59
Accident în lanţ pe A1. Trafic de coşmar spre Capitală

Accident în lanţ pe A1, miercuri dimineaţă. Patru maşini au fost implicate. Circulaţia a fost afectată, iar pe sensul de mers spre Capitală se circulă cu dificultate.

Accident în lanţ pe A1. Patru maşini au fost implicate

Accidentul s-a petrecut la kilometrul 18, pe sensul de mers către Capitală, în zona Ciorogârla, judeţul Ilfov. Potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, traficul este îngreunat în zonă din cauza unei coliziuni faţă-spate între patru autovehicule.

Citeşte şi Şicanare sângeroasă pe drumul Alexandria – Bucureşti. Doi şoferi de TIR ar fi provocat intenţionat un accident mortal VIDEO

Unul dintre autoturisme a rămas pe banda a doua, celelalte trei fiind scoase pe banda de urgenţă. Circulaţia se desfăşoară doar pe prima bandă.

În urma accidentului nu s-au înregistrat victime.

Valorile de trafic sunt ridicate miercuri dimineaţă, pe sensul de mers spre Capitală, formându-se o coloană de aproximativ 5 kilometri.

Potrivit statisticii publicate de Comisia Europeană (CE), cu ocazia Zilei Mondiale a Comemorării Victimelor Accidentelor Rutiere, 1.646 de persoane și-au pierdut viața în accidente rutiere în România, în anul 2020, în scădere cu 12% față de anul anterior.

La nivelul Uniunii Europene, aproximativ 18.800 de persoane au murit în coliziuni rutiere, anul trecut, ceea ce reprezintă „o scădere anuală fără precedent, de 17%, față de 2019”, potrivit unui comunicat al CE.

Citeşte şi Accident înfiorător în Bacău. Doi copii, printre care un bebeluş de o lună, au murit împreună cu tatăl lor