Accident grav la raliul Iaşiului. Maşina lui Simone Tempestini s-a răsturnat şi a luat foc VIDEO

Pilotul Simone Tempestini şi copilotul Sergiu Itu au fost implicaţi într-un accident grav la Raliul Iaşiului.

RomaniaTV.net
05 sept. 2020, 13:37

Pilotul Simone Tempestini a pierdut controlul masinii pe finalul PS5 „Cioca-Boca”, autorturismul a ieşit în decor şi s-a rostogolit de mai multe ori, apoi a luat foc.

Din fericire, Simone Tempestini si Sergiu Itu au scapat nevatamati din accident.

„Raliul Iaşiului s-a terminat mai devreme dupa o iesire în decor, o greseala de a mea de pilotaj, dar din fericire eu si copilotul meu nu am patit nimic. Nu avem nicio zgarietura. Asta face parte din motor sport, se intampla sa mai gresesti si suntem bine asta e cel mai important”, a declarat Simone Tempestini.  

„Din păcate aşa s-au terminat lucrurile pentru noi aici. Cel mai mare accident din cariera mea, dar SUNTEM OK, asta contează. Vom reveni mai puternici. Îmi pare rău, toată lumea”, a scris Sergiu Itu pe Facebook.

Tempestini si Itu luptau pentru a patra victorie consecutiva din 2020 si erau favoriti pentru titlul din acest sezon.

 

Bogdan Marişca a câştigat, sâmbătă, Raliul Iaşului, etapa a patra a Campionatului Naţional de Raliuri Betano.

Echipajul Bogdan Marişca/Sebastian Itu (Ford Fiesta R5) a fost cronometrat cu timpul de 01 h 08 min 03 sec 2/10, potrivit site-ului Federaţiei Române de Automobilism Sportiv. Pe locul secund s-a clasat echipajul Dan Gîrtofan/Tudor Mârza ( Skoda Fabia R5), la 43 sec 7/10, podiumul fiind completat de Norbert Maior/Francesca Maior (Peugeot 208 R2), la 02 min 43 sec 5/10.

Simone Tempestini rămâne lider în clasamentul general al piloţilor, urmat de Dan Gîrtofan şi Norbert Maior.