Accident grav la Râşnov. O fată de 20 de ani a murit, alţi şase tineri au fost răniţi VIDEO

O fată de 20 de ani a murit şi alţi şase tineri au fost răniţi, duminică seară, în urma unui accident rutier petrecut pe DN73, între localităţile braşovene Cristian şi Râşnov, după ce şoferul unui autoturism a intrat într-o depăşire neregulamentară, circulaţia în zonă fiind în prezent blocată.

RomaniaTV.net
01 ian. 2012, 20:11
Accident grav la Râşnov. O fată de 20 de ani a murit, alţi şase tineri au fost răniţi VIDEO

Potrivit inspectorului principal de poliţie Dan Ivaşcu, accidentul a avut loc din cauza unui şofer care a ieşit din coloană şi a încercat să intre în depăşire, iar când a vrut să îşi reia banda, a lovit un autoturism de pe sensul său de mers.

„A fost vorba de nerescpectarea regulilor de depăşire. Şoferul unui autoturism Opel a intrat în depăşire, părăsind coloana în care se afla. Însă a văzut că din sens opus vine un alt autoturism şi a încercat să se reîncadreze pe banda sa, însă a acorşat cu partea lateral spate un autoturism Peugeout, care s-a răsucit şi s-a oprit într-un copac pe marginea drumului. De asemenea, autoturismul Opel s-a lovit de un alt copac de pe margine drumului”, a spus Ivaşcu.

În urma impactului, o tânără de 20 de ani, care se afla în dreapta şoferului imprundent, a murit pe loc. De asemenea, şoferul care a provocat accidentul, precum şi cei cinci pasageri aflaţi în autoturismul care circula regulamentar au fost răniţi, fiind transportaţi la Spitalul Judeţean Braşov.

Victimele au vârsta de până la 35 de ani, potrivit sursei citate.

La locul accidentului au ajuns patru echipaje SMURD, două ambulanţe şi două echipaje de descarcerare, trei dintre victime necesitând să fie scoase dintre fiarele contorsionate.

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul.