Un microbuz s-a ciocnit frontal cu un Duster. Un profesor universitar şi-a pierdut viaţa FOTO

Un accident grav de circulație a avut loc pe drumul care leagă Reșița de Lugoj, luni la prânz. Trei persoane au ajuns la spital după ce o Dacia Duster si un microbuz Mercedes s-au ciocnit, iar cel din urmă s-a răsturnat pe marginea drumului. Şoferul Daciei Duster a murit.

08 sept. 2014, 14:53

Accidentul s-a petrecut pe drumul care leagă Reșița de Lugoj, în apropiere de comuna Victor Vlad Delamarina, scrie tion.ro.

Un bărbat de 56 de ani, la volanul unei Dacii Duster, se îndrepta singur spre Lugoj. Într-o curbă la dreapta a pierdut, însă, controlul volanului și a intrat pe contrasens acolo unde s-a izbit de un microbuz Mercedes în care călătoreau trei persoane.

Citeşte şi CUTREMURĂTOR: Şi-a filmat propria moarte. VIDEO ŞOCANT

Impactul a fost violent, iar microbuzul a ajuns pe marginea drumului cu roțile în sus. Șoferul vinovat a rămas încarcerat și a fost nevoie de intervenția pompierilor de la descarcerare pentru a-l scoate din mașina distrusă. El a fost transportat la spital în stare gravă.

Citeşte şi Accident cumplit la raliu: Trei spectatori au fost spulberaţi

De asemenea, cei doi pasageri din microbuz au fost și ei răniți, însă medicii spun că viața lor nu este în acest moment în pericol.

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului.

Potrivit polițiștilor, șoferul în vârstă de 56 de ani din Dacia Duster a murit la spital. Bărbatul decedat se numeşte Dănuţ Rada şi era profesor universitar.