Accident GRAV în Bihor. Cinci persoane rănite, după ce un automobil a fost spulberat de un TIR

Accident cu cinci victime, dintre care două în stare foarte gravă, la intrarea în Săcueni. Un Renault a cărui şoferiţă a luat o curbă prea largă a fost spulberat sub roţile unui TIR. Trei dintre victimele accidentului au rămas încarcerate în autoturism, fiind eliberate dintre fiarele contorsionate de echipajul de la descarcerare. 

RomaniaTV.net
13 aug. 2015, 12:12

„Este vorba despre o coliziune între un autotren şi un autoturism. Poliţiştii sunt la locul accidentului şi fac primele cercetări pentru a stabili circumstanţele în care s-a produs”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, subcomisarul Alina Dinu.

Citeşte şi DOLIU în FOTBALUL ROMÂNESC. Doi jucători au murit după ce s-au răsturnat cu decapotabila FOTO

Potrivit martorilor, maşina mică, un Renault cu numere de Maramureş, a fost efectiv ruptă în bucăţi. La intrarea în Săcueni, dinspre Oradea, autoturismul a tăiat o curbă mai strâmtă, a agăţat coada unui TIR cu număr de Ucraina care venea din sens opus, a ricoşat, s-a învârtit pe drum şi a fost aruncat sub roţile unui alt TIR.

În Renault se aflau 5 persoane: doi adulţi şi trei adolescenţi. Doi dintre adolescenţi au ieşit singuri din maşină, cu răni aparent uşoare, însă cei doi adulţi de pe scaunele din faţă au fost grav răniţi şi au avut nevoie de descarcerare. La fel s-a întâmplat şi în cazul unei adolescente, şi ea rănită, însă nu atât de grav precum adulţii.

„Victimele sunt în drum spre spital încă, este vorba de doi adulţi în stare gravă, cu leziuni la nivelul capului şi toracelui, şi trei copii cu răni uşoare, în principal escoriaţii şi contuzii. Copiii vor merge la Spitalul Municipal”, a declarat  dr. Hadrian Borcea, şeful UPU-SMURD.

Citeşte şi Accident grav la Oţelul Roşu: Autoturismul s-a dezintegrat la lovirea de un copac

Conform unui comunicat al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Crişana, la locul producerii evenimentului au fost mobilizate trei echipaje ale SMURD (echipajele de pompieri militari paramedici ale Staţiei de Pompieri Săcueni şi Detaşamentului 2 de Pompieri Oradea, precum şi echipajul de terapie intensivă mobilă), o autospecială de descarcerare din cadrul Detaşamentului 2 de Pompieri Oradea, o autospecială cu modul de descarcerare din cadrul Staţiei de Pompieri Săcueni şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

Se pare că ocupanţii maşinii mici se îndreptau către un congres religios la Arad.