ACCIDENT GRAV: Microbuz plin cu pasageri, răsturnat la ieşirea din oraşul Borsec

Un microbuz în care se aflau 19 persoane s-a răsturnat marţi pe DN 15, la ieşirea din oraşul Borsec, spre Topliţa, mai multe persoane prezentând escoriaţii, fără să fie rănite grav, potrivit primelor informaţii.

10 sept. 2019, 11:07
ACCIDENT GRAV: Microbuz plin cu pasageri, răsturnat la ieşirea din oraşul Borsec

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Harghita, Alina Ciobotariu, a declarat că la faţa locului intervin trei ambulanţe SMURD, o autospecială cu modul de descarcerare şi două ambulanţe de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al IPJ Harghita, Gheorghe Filip, a menţionat că toate cele 19 persoane au fost scoase din microbuz în siguranţă, de către poliţişti.

Potrivit sursei citate, nimeni nu pare să fie rănit grav, deşi sunt mai mulţi călători care prezintă escoriaţii, doi dintre ei urmând să fie transportaţi la spital.

Sursa citată a precizat că microbuzul este înmatriculat în judeţul Mehedinţi şi deocamdată nu se cunosc cauzele producerii accidentului, existând posibilitatea să fie vorba de neadaptarea vitezei la condiţiile de drum în curbă.

Circulaţia se desfăşoară pe o singură bandă, dirijată de poliţiştii prezenţi la faţa locului.

Plan roşu de intervenţie, un microbuz cu 13 persoane s-a răsturnat în Dolj. Doi morţi şi mai mulţi răniţi după impact