ACCIDENT GRAV. O femeie a murit călcată de maşină, copiii ei au scăpat ca prin minune VIDEO

Femeia a murit călcată de o autobasculantă în timp ce traversa strada neregulamentar. Avea în braţe un bebeluş de două luni, iar cu cealaltă mână ţinea un alt copil de şapte ani. Ca prin minune, copiii au scăpat cu viaţă. Alţi 5 o aşteptau acasă, informează România TV.

RomaniaTV.net
29 mai 2012, 05:56
ACCIDENT GRAV. O femeie a murit călcată de maşină, copiii ei au scăpat ca prin minune VIDEO

Accidentul s-a petrecut pe DN 17, în oraşul Năsăud. Femeia de 27 de ani mergea cu bebeluşul la spital pentru un control medical. A luat-o cu ea şi pe fiica cea mare, de şapte ani, şi s-au urcat în camioneta soţului. Odată ajunşi în oraşul Năsăud, femeia a vrut să treacă strada, moment în care a fost lovită de o autobasculantă.

Tragedia a avut loc sub ochii soţului ei.  „Intenţiona să treacă drumul prin faţa maşinii şi i-am spus să meargă 20 de metri la trecerea de pietoni şi a trecut prin faţa camionului şi nu am mai apucat să strig, să îi spun să oprească până trece camionul”, a declarat Marian Ganea, soţul femeii.

Şoferul autobasculantei spune că nu a văzut-o pe femeie.

„A traversat înaintea camionului. M-am asigurat stânga, dreapta, m-am asigurat că am unde să plec şi atunci s-a aruncat înaintea maşinii”, a declarat şoferul autobasculantei.

Cei doi copii au scăpat cu viaţă, bebeluşul a rămas însă internat în spital pentru control.

„E stabil, va fi transportată la Cluj pentru investigaţii suplimentare şi observaţii având în vedere gravitatea accidentului”, a declarat Pop Anton, medic Ambulanţă Bistriţa-Năsăud.

Poliţiştii încearcă acum să stabilească împrejurările în care s-a produs tragedia.

„În cauză se efectuează cercetări cu privire la împrejurările accidentului. Conducătorii celor două autovehicule sunt cercetaţi pentru ucidere din culpă, urmând să se stabilească cu exactitate ce s-a întâmplat”, a declarat Viorel Murariu, Serviciul Rutier Bistriţa-Năsăud.

În urmă cu cinci zile, tot în oraşul Năsăud o tânără de 17 ani şi-a pierdut viaţa după ce a fost omorâtă pe trecerea de pietoni de un poliţist