Accident grav pe A6, cod roşu de intervenţie. A fost solicitat elicopterul SMURD

Accident de circulație, joi dimineață, pe A6, breteaua care leagă Lugojul de autostradă. Un șofer a ajuns la spital după ce a intrat cu mașina în parapetul de pe marginea șoselei. Bărbatul a rămas încarcerat și a fost extras din mașină de pompieri, care l-au predat echipajului de pe elicopterul SMURD.

29 dec. 2022, 11:25

Accident grav în Timiş. Un bărbat este transportat la spital cu elicopterul SMURD, joi, după ce a intrat cu maşina într-un parapet de pe marginea autostrăzii A6, la nodul de urcare pe A1 de la Balinţ, judeţul Timiş. Traficul este oprit complet pe A6, dar şi pe sensul spre Bucureşti al A1.

La locul evenimentului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Lugoj cu o autospecială de primă intervenţie şi comandă, o autospecială de descarcerare, o ambulanţă SMURD tip B. În sprijin a intervenit o ambulanţă S.A.J. cu medic şi elicopterul SMURD CS.

Cazul „Pasajul Unirii” | Medicii au dat verdictul. Care e cauza morții pasagerului din autocar, în urma accidentului groaznic

”După sosirea echipajelor de intervenţie s-a constatat că în accident a fost implicat un autoturism, în care se afla doar şoferul. În urma impactului, victima a rămas încarcerată (bărbat), în stare de inconştienţă, dar cu funcţii vitale. Victima a fost preluată de către elicopterul SMURD, pentru a fi transportată la spital”, a precizat ISU Timiş.

„În urma apelului primit pe S.N.U.A.U. 112 din data de 29.12.2022, ora 08:19 am fost solicitați să intervenim la un accident rutier produs pe autostrada A6, nodul de urcare pe A1. La locul evenimentului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Lugoj cu o autospecială de primă intervenție și comandă, o autospecială de descarcerare, o ambulanță SMURD tip B. În sprijin intervine o ambulanță S.A.J. cu medic și Elicopterul SMURD CS. După sosirea echipajelor de intervenție s-a constatat că în accident a fost implicat un autoturism, în care se afla doar șoferul. În urma impactului, victima a rămas încarcerată (bărbat), în stare de inconștiență, dar cu funcții vitale”, transmit şi reprezentanții ISU Banat.

Accident soldat cu doi morţi pe Autostrada Bucureşti-Ploieşti. O maşină a ieșit prin parapetul de protecție şi a căzut de la o înălţime de 5 metri

Potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, circulaţia rutieră este blocată pe sensul de mers Timişoara – Bucureşti al A1 şi oprită total pe autostrada A 6 Lugoj-Calafat, ce face legătura cu A 1 Deva-Nădlac. Valorile de trafic sunt în creştere.

Accident rutier pe autostrada A1, la km 458 Balint.

„Un barbat, in varsta de 27 de ani, a condus un autoturism pe autostrada A1 Deva-Nadlac, sens de mers Timisoara-Margina, iar la kilometrul 458, in zona Balint, a intrat in coliziune fata-spate cu un autotren, condus de un barbat in varsta de 55 de ani. In urma impactului, au rezultat doar pagube materiale.”, au anuntat politistii.