Val de accidente în România. Un autocar s-a răsturnat pe Autostrada A1. Doi morţi după ce o maşină s-a ciocnit cu un TIR pe DN1

Grav accident de circulație pe A1. Un autocar s-a răsturnat, la km 74, pe sensul spre Pitești. La fața locului au ajuns pompierii, polițiștii, dar și mai multe ambulanțe. În Bihor, o femeie și un bărbat au murit după ce mașina în care se aflau s-a izbit de un TIR pe DN1.

24 aug. 2022, 10:27

Un autocar s-a răsturnat miercuri dimineaţă pe autostrada A1, în zona localităţii Ioneşti, în judeţul Dâmboviţa. În accident, două persoane au fost rănite.

Accident grav pe Autostrada A1. Un autocar s-a răsturnat. A fost activat planul roşu

”Intervenţie în cazul unui accident rutier produs pe autostrada A1, la km 74, în zona localităţii Ioneşti. Din primele informaţii un autocar este răsturnat lateral în afara părţii carosabile”, informează ISU Dâmboviţa.

Citeşte şi: Alertă în gara din Medgidia. 80 de persoane s-au autoevacuat dintr-un tren cuprins de flăcări

Potrivit sursei citate, au fost mobilizate 4 ambulanţe SMURD, 3 autospeciale de intervenţie şi 3 ambulanţe de la SAJ Dâmboviţa.

După verificările iniţiale realizate de către echipajele de intervenţie, a rezultat că două persoane sunt rănite, fiind în îngrijirea echipajelor medicale.

Citeşte şi: Încă un accident mortal în România! Sunt șase victime, printre care și un copil

În autocar erau 7 pasageri şi 2 conducători auto.

 

Accident grav în Bihor. Două persoane au murit

În Bihor, o femeie și un bărbat au murit după ce mașina în care se aflau s-a izbit de un TIR, la Auşeu, pe DN1.

Pompierii militari au evacuat cele două persoane rămase captive între fiarele contorsionate ale autovehiculului, iar echipajele medicale au procedat la efectuarea manevrelor de resuscitare în cazul ambelor victime. Din păcate, nu au putut fi salvate.

„Din nefericire, în pofida eforturilor depuse de forţele de intervenţie, cele două victime (o femeie, în vârstă de 20 de ani şi un bărbat, în vârstă de 36 de ani) nu au mai putut fi salvate, medicii declarând decesul acestora”, a transmis ISU Bihor.

 

Doi poliţişti răniţi în accidentul rutier pe DN10, în Buzău

Doi poliţişti au fost răniţi în accidentul rutier petrecut miercuri dimineaţă pe DN 10, în localitatea Măgura, în urma coliziunii unei autoutilitare cu o autospecială de Poliţie.

„Din primele date de la faţa locului a reieşit că este vorba de o coliziune între autoutilitara condusă pe direcţia Braşov către Buzău de către un şofer în vârstă de 52 de ani, din Măgura şi o autospecială de Poliţie, care circula din sens opus, la volanul căreia se afla un conducător auto, de 34 de ani. Accidentul s-a soldat cu rănirea a doi poliţişti din autospecială, în vârstă de 34, respectiv 44 de ani, care au fost preluaţi de Ambulanţă în vederea evaluării medicale şi acordării îngrijirilor de specialitate”, au transmis reprezentanţii Poliţiei.

În cauză se va întocmi dosar penal.