Încă un accident mortal în România! Sunt șase victime, printre care și un copil

Șase persoane au fost rănite și o persoană a decedat în urma unui accident cumplit produs marți în localitatea Cotorca, județul Ialomița, conform Inspectoratului pentru situații de Urgență Ialomița.

23 aug. 2022, 10:51

În accident au fost implicate două autoturisme și șapte persoane. O persoană a decedat, iar alte șase, dintre care trei minori, au fost rănite. În uma impactului, două persoane au fost incarcerate, fiind scoase de către echipele de intervenție. Vârstele copiilor sunt curpinse între 7 și 17 ani.

Una dintre persoanele implicate, o femeie de 45 de ani, a decedat, iar alta era semiconștientă. Aceasta a fost monitorizată și trasnsportată la Spitalul Județean de Urgență Buzău.

Două dintre victimele conștiente au fost monitorizate la fața locului, una dintre ele fiind preluată și transportată la Spitalul de Municipal Urziceni.

La locul incidentului au fost alocate de urgență trei echipaje de salvatori, din cadrul Detașamentului de pompieri Urziceni cu o autospecială de stingere cu apă și spumă,  o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD, iar în sprijinul acestora au intervenit trei echipaje ale SAJ Buzău, un echipaj al SAJ Ialomiţa şi elicopterul SMURD Bucureşti.

Citește și: Accident teribil pe Valea Oltului. Mama a murit cu bebeluşul de un an în braţe. Postarea revoltată a unui român la adresa statului

Citește și: Vacanţă de coşmar pentru zeci de turişti români. Au rămas blocaţi în Turcia pentru că agenţia de turism cu care au plecat şi-a declarat falimentul