Accident grav pe Autostrada A3. O persoană a decedat, iar alte două au fost rănite

Circulaţia pe autostrada A 3 este blocată, luni dimineaţă, pe un sens de mers, în judeţul Cluj, în urma unui accident rutier în care au fost implicate un autocamion şi un autoturism. O persoană a decedat, iar alte două au fost rănite, fiind transportate la spital.

15 ian. 2024, 09:03
Accident grav pe Autostrada A3. O persoană a decedat, iar alte două au fost rănite

Traficul pe autostrada A 3 a fost blocat pe sensul de mers Gilău-Nădăşelu, în judeţul Cluj, în urma unui accident rutier. Cadrele medicale au declarat decesul unui bărbat de aproximativ 50 de ani, scos inconştient din autoturismul implicat în accident. Alți doi bărbaţi sunt răniță și au fost  transportaţi la spital.

Citește și: VIDEO Un șofer din Galați a plecat din benzinărie cu tot cu pompă. A uitat să scoată furtunul din rezervor

Potrivit oficialilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj, în accident au fost implicate un autocamion şi un autoturism.

„Din primele date, în urma accidentului au rezultat trei victime, şi anume trei bărbaţi. Unul dintre aceştia este încarcerat în autoturism, fiind inconştient. Celelalte două persoane au reuşit să iasă singure afară, dar necesită îngrijiri medicale”, informează ISU Cluj.

 

Doi răniţi, între care un minor, după ce autoturismul în care se aflau s-a răsturnat

Două persoane, între care un adolescent în vârstă de 15 ani, au fost rănite, duminică seară, după ce autoturismul în care se aflau s-a răsturnat pe un drum din judeţul Cluj. Ambele victime au fost transportate cu ambulanţele la spital.

Citește și: Un bărbat a murit şi altul a fost rănit la Suceava, după tragedia cu trei morţi de pe DN1

Poliţiştii l-au testat pe şoferul autoturismului, constatând că tânărul în vârstă de 26 de ani, care este din comuna Mica, consumase alcool în cantităţi mari înainte de a urca la volan. Testarea cu aparatul etilotest a arătat o alcoolemie de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat.