Accidente grave în Capitală: Un şofer de 29 de ani a murit pe centură, maşină de valori răsturnată pe Timişoara VIDEO

Un bărbat de 29 de ani a murit pe loc miercuri seara, după ce a intrat cu maşina pe contrasens şi s-a izbit violent cu un camion, pe şoseaua ce Centură a Capitalei, între Berceni şi Jilava.

13 mart. 2019, 20:51
Accidente grave în Capitală: Un şofer de 29 de ani a murit pe centură, maşină de valori răsturnată pe Timişoara VIDEO

UPDATE: Un alt grav accident rutier s-a petrecut, în urmă cu puțin timp, în București! O mașină blindată ce transportă valori s-a răsturnat, după ce a intrat în coliziune cu un alt autoturism.

Conform primelor informații, accidentul s-a petrecut la intersecția Bulevardului Timișoara cu Strada Brașov. Traficul în zonă este blocat, iar șoferul dubei de valori a fost transportat la spital.

UPDATE: Accidentul s-a produs în jurul orei 21.00. Şoferul camionului abia intrase pe Centură şi se deplasa pe sensul de mers către Jilava. Un autoturism a intrat pe contrasens, iar impactul frontal dintre cele două maşini a fost foarte puternic.

Şoferul autoturismului, un bărbat de 29 de ani, a murit pe loc. În maşina sa poliţiştii au găsit mai multe sticle cu băutură, deja consumate. Se pare că acesta avea o viteză de peste 150 km/oră.