Accident grav pe DN 1: ŞASE persoane, între care DOI COPII, au murit

Şase persoane, între care doi copii, şi-au pierdut viaţa, sâmbătă seară, în urma unui accident rutier care a avut loc pe DN1, după ce două autoturisme s-au ciocnit violent.

27 sept. 2014, 17:57
Accident grav pe DN 1: ŞASE persoane, între care DOI COPII, au murit

Accidentul a avut loc, la kilometrul 81, între Băneşti şi Floreşti. Şase persoane şi-au pierdut viaţa, după ce autoturismele în care se aflau s-au ciocnit frontal, impactul fiind extrem de violent.

La faţa locului au ajuns multe ambulanţe, însă medicii nu au putut face altceva decât să constate decesul celor şase persoane.

ACCIDENT CUMPLIT în Neamţ. O femeie a murit, iar fiica şi soţul sunt în stare gravă la spital VIDEO

Şeful Serviciului Judeţean de Ambulanţă Prahova, Daniel Nicolae, a declarat, pentru Agerpres, că numărul persoanelor care şi-au pierdut viaţa în acest incident rutier este de şase, respectiv trei bărbaţi, o femeie şi doi minori, un băiat de 12 ani şi o fată de aproximativ 14 ani. Iniţial, Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova a anunţat că două persoane sunt decedate. 

Conform datelor furnizate de reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova, primele concluzii ale poliţiştilor arată că vina pentru producerea accidentului aparţine unui şofer bucureştean, în vârstă de 28 de ani, care conducea un autoturism Proton şi care a intrat pe contrasens.

Potrivit surselor citate, autoturismul condus de tânărul de 28 de ani a lovit violent de un BMW X3 în care se aflau cinci persoane, între care doi copii.

În urma impactului, atât şoferul care a provocat accidentul, cât şi cei cinci ocupanţi ai maşinii care circula regulamentar au murit pe loc.

Reprezentanţi ai Serviciului de Ambulanţă Prahova care au intervenit la locul accidentului în urma unui apel la 112 afirmă că niciunul dintre cei şase nu a avut nicio şansă de supravieţuire.

În momentul în care au ajuns ambulanţele acolo era un adevărat carnagiu”, a declarat unul dintre medicii de la Ambulanţa Prahova, precizând că a fost nevoie de câteva zeci de minute pentru ca cele şase victime să fie scoase dintre fiarele maşinilor strivite.