Accident grav pe DN 7: Patru persoane au fost rănite

Traficul rutier pe DN 7 Râmnicu Vâlcea - Sibiu, în zona Seaca, lângă Călimăneşti, blocat după ce două maşini s-au ciocnit, patru persoane fiind rănite, a fost reluat după două ore şi jumătate, potrivit Mediafax.

RomaniaTV.net
16 aug. 2013, 16:40
Accident grav pe DN 7: Patru persoane au fost rănite

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vâlcea, subinspector Alina Teodorescu, din primele date reiese că accidentul a fost provocat de şoferul autoturismului Hyundai, care a intrat pe contransens şi a lovit maşina Volkswagen, care circula regulamentar.

Şoferii celor două autovehicule au fost verificaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Teodorescu a precizat că cele patru persoane rănite, internate la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Râmnicu Vâlcea, sunt în stare stabilă.

La ora transmiterii acestei ştiri, circulaţia pe DN 7, în zona producerii accidentului, se desfăşoară îngreunat, fiind reluată după două ore şi jumătate.

Patru persoane au fost rănite, vineri după-amiază, în urma unui accident produs pe DN 7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu, în zona Seaca, lângă Călimăneşti, după ce două maşini s-au ciocnit.

„Am sesizaţi prin 112 despre un accident rutier în care au fost implicate două autovehicule, un Hyundai şi un Volkswagen, iar în urma coliziunii patru persoane au fost rănite. Poliţiştii au început cercetările la faţa locului pentru a stabili împrejurările în care a avut loc accidentul, cei patru răniţi fiind transportaţi cu salvările la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Râmnicu Vâlcea”, spunea Alina Teodorescu.

Traficul pe DN 7, în zona unde a avut loc accidentul, a fost blocat, fiind deviat prin localitatea Dăeşti.