Poliţist de la Rutieră, aflat pe motocicletă, spulberat de un şofer care circula pe contrasens. Agentul a murit

Un agent de la Poliţia Rutieră Dâmboviţa, care circula cu motocicleta, a murit, vineri dimineaţa, după ce a fost spulberat, pe DN71, de un şofer care circula pe contrasens. Circulaţia rutieră pe DN71 Bucureşti - Târgovişte a fost oprită după producerea accidentului pentru anchetarea cazului.  

20 iul. 2018, 04:24

„Circulaţia a fost oprită vineri pe DN 71 Bucureşti – Târgovişte, la intersecţia cu DJ 711B, în judeţul Dâmboviţa, din cauza unui accident rutier. În urma impactului între o motocicletă şi un autoturism, a rezultat decesul motociclistului. Traficul a fost deviat de poliţişti prin localităţile Racoviţa şi Cazaci”, a anunţat Infotrafic.

 

„Din primele cercetări, un conducător auto de 38 de ani a circulat pe contrasens, intrând în coliziune cu un motociclist, respectiv colegul nostru. Din accident a rezultat decesul colegului nostru. Avea 40 de ani şi îşi desfăşura activitatea în cadrul Poliţiei Rutiere Dâmboviţa”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Dâmboviţa, Alexandra Cristina Ciurea, pentru Mediafax.

Poliţiştul decedat în accidentului care a avut loc pe DN71 se numeşte Manuel Ungureanu, în vârstă de 40 de ani, anunţă mditv.ro. În momentul în care a fost lovit, agentul era pe motocicletă și se îndrepta către serviciu. A fost lovit în plin de o maşină condusă de un bărbat în vârstă de 37 de ani, din Bucșani. Poliţistul a decedat pe loc.

Poliţia a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.