Accident grav pe DN1, în judeţul Braşov. O femeie a murit UPDATE

Un accident grav a avut loc marţi, pe DN1 în judeţul Braşov.O femeie a murit, iar un bărbat este rănit după ce un autoturism şi un camion s-au ciocnit.

08 ian. 2019, 09:48

UPDATE: Una dintre victimele accidentului produs marţi, pe DN 1, între localităţile Şercaia şi Perşani, o femeie de 38 de ani, a decedat, după aplicarea manevrelor de resuscitare timp de mai bine de 45 de minute, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Braşov, Ciprian Sfreja.

”Din păcate, femeia a fost declarată decedată după aplicarea manevrelor de resuscitare mai bine de 45 de minute. A doua victimă, un bărbat de 46 de ani aflat în acelaşi autoturism, a suferit un traumatism cranio-cerebral şi o fractură la membru inferior drept, fiind internat la spital”, a afirmat Ciprian Sfreja.

Accidentul a avut loc pe DN1, pe tronsonul dintre localitățile Șercaia și Perșani, din județul Brașov.

„Între Șercaia și Perșani, la km 216+900 m, un autoturism Toyota, înmatriculat în Republica Moldova, a pătruns pe contrasens și a intrat în coloziune frontală cu un autocamion înmatriculat în Sibiu. Sunt două victime, încarcerate. Persoanele sunt conștiente. Traficul este blocat pe un sens”, a informat reprezentantul Poliției Județene Brașov, subcomisar Alina Maria Ivan, potrivit mytex.ro.

Victimele sunt un bărbat de 45 de ani și o femeie de 38 ani.

„Femeia în vârstă de 38 ani este în comă. Bărbatul este conștient, a suferit fractură la membru inferior drept, traumatism cranio-cerebral”, a  spus reprezentantul ISU Brașov.