Accident grav pe DN1, la ieşirea din Predeal. Două victime, dintre care una încarcerată. O femeie însărcinată şi bebeluşul au murit

Un accident grav de circulație a avut loc în urmă cu puțin timp pe DN1, la ieșirea din Predeal.

RomaniaTV.net
29 iun. 2017, 13:50
Accident grav pe DN1, la ieşirea din Predeal. Două victime, dintre care una încarcerată. O femeie însărcinată şi bebeluşul au murit

UPDATE: Copilul femeii însărcinate în şapte luni care şi-a pierdut viaţa în accidentul produs pe DN 1, la ieşirea din Predeal, nu a mai putut fi salvat de medicul de la Maternitatea Braşov ajuns la faţa locului, pentru a încerca să îl resusciteze.

UPDATE: Conform purtătorului de cuvânt al ISU Brașov, Ciprian Sfreja, sunt două victime, dintre care una încarcerată. Una dintre victime, o femeie gravidă, este în stop cardiorespirator. La locul accidentului s-au deplasat două echipaje SMURD, o autospecială pentru descarcerare și una cu apă și spumă.

O femeie însărcinată în şapte luni a murit, iar alte două persoane au fost rănite grav, după ce un autoturism a pătruns pe contrasens şi a intrat sub o autoutilitară, pe DN1, la ieşirea din Predeal, accidentul petrecându-se din cauza oboselii la volan. La ora transmiterii acestei ştiri, un medic de la Maternitatea Braşov a mers în zona unde a avut loc accidentul pentru a încerca să resusciteze copilul, femeia decedată fiind supusă unei intervenţii de cezariană la faţa locului. Circulaţia în zonă este blocată.

Potrivit poliţiştilor rutieri, accidentul produs pe fondul oboselii la volan s-a petrecut pe DN 1, la ieşirea din Predeal, după ce un autoturism a intrat pe contrasens şi a ajuns direct sub roţile unei autoutilitare.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Braşov spun că şoferul autoutilitarei şi cele două persoane din autoturism au fost grav rănite.