Accident grav pe DN1. Trei persoane sunt rănite și au fost transportate la spital

Trei persoane au ajuns la spital după ce două autoturisme s-au ciocnit, pe DN 1, în judeţul Cluj. În urma impactului, una dintre maşini s-a răsturnat, o victimă încarcerată fiind scoasă de pompieri. Cealaltă mașină a ajuns pe câmp.

23 apr. 2023, 12:26
Accident grav pe DN1. Trei persoane sunt rănite și au fost transportate la spital

Accidentul s-a produs pe DN1 (E60), în afara localităţii Copăceni, județul Cluj. Două autospeciale cu modul de descarcerare, un echipaj SAJ şi un echipaj SMURD au intervenit la locul accidentului soldat cu trei victime.

Citește și: Un tânăr de 23 de ani a murit după ce a intrat cu mașina într-un copac, în Prahova

”Echipajele operative au găsit două autoturisme avariate, dintre care unul răsturnat pe partea laterală, şi o persoană încarcerată. Astfel, au fost utilizate accesoriile specifice pentru a asigura accesul către victimă şi extragerea acesteia fără agravarea leziunilor suferite. Victima a fost preluată de către echipajele medicale şi transportată la spital pentru îngrijiri de specialitate. Alte două persoane au primit primul ajutor calificat la locul accidentului şi au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale”, a precizat sursa citată.

Citește și: Șase răniți după ce două mașini s-au ciocnit violent într-un sens giratoiu în Teleorman

Poliţiştii au stabilit că un autoturism condus dinspre Cluj-Napoca spre Turda pe DN1, pe un sector de drum în pantă, a intrat pe sensul opus, pe un segment de drum unde nu sunt montate parapete între sensurile de circulaţie, după care a intrat în coliziune cu un autoturism condus spre Cluj-Napoca.