Șase răniți după ce două mașini s-au ciocnit violent într-un sens giratoiu în Teleorman

Şase persoane au fost rănite, sâmbătă, într-un accident rutier produs pe varianta ocolitoare a municipiului Alexandria, în județul Teleorman. Două mașini s-au ciocnit violent într-un sens giratoriu.

22 apr. 2023, 21:10
Șase răniți după ce două mașini s-au ciocnit violent într-un sens giratoiu în Teleorman

Șase persoane, dintre care cinci adulți și un copil, au fost rănite într-un accident rutier produs sâmbătă pe varianta ocolitoare a municipiului Alexandria, la intersecția cu DJ 504. Două autoturisme au fost implicate în accident, iar la fața locului s-a intervenit cu o autospecială de stingere a ISU Teleorman și trei ambulanțe SAJ.

Citește și: VIDEO: Imagini dure de pe DN1: accident groaznic. Traficul, oprit în urma carambolului

”Accident rutier pe varianta ocolitoare a municipiului Alexandria, la intersecţia cu DJ 504, două autoturisme implicate”, a transmis, sâmbătă, ISU Teleorman.

Citește și: Accident grav pe Autostrada A1. Un bărbat a murit după ce s-a răsturnat un TIR

Cele șase victime au fost transportate la UPU Alexandria de către echipajele SAJ Teleorman, conform news.ro. Între victime se numără și un copil care se afla cu tatăl său în mașina care circula regulamentar către București. Toți au ajuns la spital cu diferite traumatisme.

Accident cu patru victime, printre care și un copil, și pe o stradă din Ploiești. La fața locului au ajuns de urgență mai multe echipaje de poliție. Șoferul care a provocat accidentul era băut. El a fost dus la spital pentru recoltarea probelor biologice, iar polițiștii au deschis un dosar penal de vătămare corporală din culpă și conducere sub influența băuturilor alcoolice.