Accident grav pe DN1: un microbuz cu 20 persoane s-a răsturnat

Un microbuz a fost implicat, sâmbătă dimineaţă, într-un accident pe DN 1, la Nistoreşti, două persoane fiind rănite, a informat IPJ Prahova.

RomaniaTV.net
06 apr. 2019, 05:32
Accident grav pe DN1: un microbuz cu 20 persoane s-a răsturnat

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează căîn judeţul Prahova au avut loc în această dimineaţă două accidente de circulaţie: 

– pe DN1, în zona localităţii Nistoreşti, un microbuz (în care se aflau 19 persoane) s-a răsturnat în decor. În urma impactului, trei persoane au fost rănite. Circulaţia nu este întreruptă;  

– pe DN1A, întrelocalităţile Cocorăştii Colţ şi Stânceşti, două autoturisme au fost implicate într-o coliziune frontală. Două persoane au fost rănite, dintre care una este în stare critică. Traficul este oprit pe ambele sensuri

Traficul în zona unde a avut loc accidentul a fost dirijat. Conform datelor din apelul la 112, microbuzul ar fi intrat într-un parapet. 

„Un microbuz este răsturnat într-o parte, sunt 20 de persoane implicate, dintre care două rănite. Toate persoanele implicate au ieşit singure din microbuz”, a precizat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova.

La faţa locului au intervenit două echipaje SMURD, o autospecială de transport victime multiple şi una de stingere cu apă şi spumă.