Accident grav pe DN1A, în Prahova: O persoană a murit, alte patru sunt rănite

O persoană a decedat şi alte patru au ajuns la spital, vineri dimineaţa, după ce un microbuz în care se aflau a intrat într-un copac pe DN 1A, la ieşire din localitatea Cocorăştii Colţ, anunţă Centrul Infotrafic. Toţi cei patru răniţi au fost transportaţi la spital. Potrivit news.ro, victimele sunt membri ai aceleiaşi familii, cel decedat fiind tatăl.

RomaniaTV.net
12 apr. 2019, 05:09
Accident grav pe DN1A, în Prahova: O persoană a murit, alte patru sunt rănite

Un bărbat a murit, iar alte patru persoane au ajuns la spital într-un accident grav produs pe DN1A. Şoferul unui microbuz VW care se deplasa spre București a pierdut controlul volanului într-o curbă, a pătruns pe contrasens, apoi a lovit un copac de pe marginea drumului.

La locul accidentului s-a intervenit cu o autospecială de stingere, o descarcerare şi o ambulanţă SMURD. Din păcate, un pasager de 60 de ani a murit pe loc, iar șoferul și alți trei ocupanți au fost grav răniți, fiind transportați la UPU din Ploiești.

Cei patru tineri răniţi sunt fiii bărbatului decedat. Potrivit news.ro, un tânăr de 18 ani a suferit un traumatism la gleznă şi un traumatism de bazin, un alt bărbat, în vârstă de 26 de ani, are un traumatism cranio-facial şi o leziune la mână, iar un bărbat în vârstă de 24 de ani a suferit un traumatism cranio-cerebral şi unul abdominal.  

Al cincilea bărbat implicat în accident, în vârstă de 20 de ani, pasager în autovehicul, a refuzat transportul la spital,  însă ulterior a acuzat dureri şi a fost de acord să fie preluat de echipajul medical.