Accident grav pe Dunăre. Cinci oameni au fost răniți după ce barca în care se aflau s-a lovit de o barjă

O ambarcaţiune a intrat în coliziune cu o barjă ancorată pe Dunăre, în județul Călărași. În urma impactului cinci persoane au fost rănite şi cele două nave au fost avariate.

20 aug. 2023, 16:48
Accident grav pe Dunăre. Cinci oameni au fost răniți după ce barca în care se aflau s-a lovit de o barjă

Un bărbat beat care conducea o ambarcaţiune pe Dunăre a intrat în coliziune, duminică, cu o barjă ancorată, iar în urma impactului cinci persoane au fost rănite şi cele două nave au fost avariate.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Călăraşi a anunţat că poliţiştii Serviciului Judeţean de Poliţie Transporturi Călăraşi au fost sesizaţi, prin 112, duminică, în jurul orei 5.30, cu privire la faptul că o ambarcaţiune în care se află 5 persoane pluteşte în deriva pe fluviul Dunărea, km 373, în zona Chiciu.

Citește și: Tatăl fetei ucise de şoferul de 19 ani la 2 Mai, mărturii teribile: „Poliţia nici măcar nu ne-a anunţat că fiica noastră a murit, ne-au anunţat de la pompe funebre”

“Din primele cercetări a reieşit faptul că ambarcaţiunea în cauză a intrat în coliziune cu o barjă ancorată pe fluviul Dunarea, iar în urma impactului a rezultat vătămarea corporală a celor cinci persoane şi avarierea celor două nave.
Echipa operativă deplasată la faţa locului a preluat şi transportat cele cinci victime în vederea acordării de îngrijiri medicale”, a transmis IPJ Călăraşi.

Citește și: Cine sunt părinții șoferului drogat, care a ucis doi tineri la 2 Mai. Tânărul de 19 ani se lăuda adesea cu statutul său privilegiat

Sursa citată a menţionat că a fost testat conducătorul ambarcaţiunii pentru consum de alcool, iar rezultat a fost de 0.16 mg/l alcool în aerul expirat. De asemenea, el a fost testat cu un aparat DrugTest, iar rezultatul a fost negativ.

Poliţiştii au întocmit în cauză un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.