Accident grav pe Valea Oltului. Şase persoane au fost rănite

Şase persoane au fost rănite, luni dimineaţa, într-un accident rutier petrecut pe Drumul Naţional 7 – Valea Oltului, pe raza localităţii Racoviţa, judeţul Vâlcea. Un şofer a adormit la volan şi, într-o curbă, s-a izbit frontal de o maşină care venea din sens opus.

19 feb. 2018, 06:36
Accident grav pe Valea Oltului. Şase persoane au fost rănite

Purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Sandra Dăscălete, a declarat că accidentul s-a produs pe fondul oboselii la volan. Şoferul unui autoturism a adormit, a intrat pe contrasens, într-o curbă, şi a lovit frontal un alt autoturism care venea din sens opus.

Potrivit ISU Vâlcea, şase persoane au fost rănite, una dintre acestea rămânând încarcerată în autoturism.

„Accidentul rutier s-a petrecut pe DN 7, în comuna Racoviţa, în urma coliziunii a doua autoturisme rezultând 6 victime, dintre care una încarcerată. După extragerea victimei, aceasta a fost preluata de ambulanţă, având traumatism la coloana vertebrală, 3 victime au fost preluate de SMURD – 2 cu traumatisme membre, una cu traumatism cranio-cerebral. Două dintre victime au refuzat transportul la spital”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Cătălin Popescu.

Traficul rutier pe Drumul Naţional 7 – Valea Oltului, pe raza localităţii Racoviţa, judeţul Vâlcea, se desfăşoară pe un singur sens.

Citeşte şi Accident grav în Hunedoara. Un mort şi cinci răniţi, între care 2 copii