Accident grav provocat de o şoferiţă de 74 de ani. A lovit violent o maşină care circula regulamentar VIDEO

Un accident grav s-a produs vineri, 3 iulie, pe unul dintre principalele bulevarde din municipiul Buzău. O şoferiţă de 74 de ani a produs un accident grav, ca urmare a unei manevre imprudente, maşina ei intrând în coliziune cu o alta, condusă regulamentar, informează adevarul.ro.

RomaniaTV.net
03 iul. 2020, 13:13
Accident grav provocat de o şoferiţă de 74 de ani. A lovit violent o maşină care circula regulamentar VIDEO

Potrivit poliţiştilor, femeia în vârstă de 74 de ani conducea un autoturism pe Bulevardul Unirii Sud şi ar fi efectuat o manevră de întoarcere fără să se asigure, în apropierea marcajului longitudinal dublu continuu. În urma acestei manevre, autoturismul a fost acroşat de un altul, care circula pe acelaşi sens, pe banda a doua, la volanul acestuia aflându-se o femeie de 35 de ani.

Citeşte şi Un român, şofer de TIR în Germania, şi-a sunat soţia să-i spună că se sinucide. Cum a fost salvat în ultima clipă

În urma coliziunii, cele două şoferiţe au fost rănite, fiind transportate la spital. Victima de 74 de ani a suferit un traumatism la cotul stâng, un traumatism toraco-abdominal şi şi-a pierdut cunoştinţa. Femeia a fost stabilizată hemodinamic şi respirator. Şoferiţa de 35 de ani a fost rănită uşor.

În acest caz, se va întocmi dosar penal.