Accident grav provocat de un şofer căruia i s-a făcut rău la volan: „a intrat direct în mine, nu frână, nimic”

Un accident grav a avut loc joi seară în Dâmboviţa. Un şofer căruia i s-a făcut rău la volan a intrat într-un TIR care circula pe contrasens. În urma impactului, două persoane au fost rănite.

05 mart. 2021, 09:51
Accident grav provocat de un şofer căruia i s-a făcut rău la volan: „a intrat direct în mine, nu frână, nimic”
Accident grav provocat de un şofer căruia i s-a făcut rău la volan: "a intrat direct în mine, nu frână, nimic"

Accident grav provocat de un şofer căruia i s-a făcut rău la volan. Incidentul a avut loc joi seară, pe un drum naţional din Dâmboviţa. În urma impactului dintre un TIR şi un autoturism, două persoane au fost rănite.

Accident grav provocat de un şofer căruia i s-a făcut rău la volan. Două persoane au fost rănite

Citeşte şi Imagini sfâşietoare de la înmormântarea fetelor ucise în accidentul din cartierul Andronache. Sute de oameni le-au condus pe ultimul drum

Doi soți se întorceau acasă după ce îşi duseseră câinele la veterinar. La un moment dat, într-o curbă, şoferului i s-a făcut rău şi a intrat cu maşina într-un TIR care circula pe contrasens.

”Într-o curbă m-am trezit cu un turism, a intrat direct în mine, frontal, pe contrasens, a intrat direct. Nu frână, nimic. Soția dânsului a spus că e bolnav și i s-a făcut rău. A avut viteză, da”, povesteşte şoferul de TIR, potrivit ştirileprotv.ro. 

În urma impactului, cei doi soţi au fost răniţi, fiind preluați de echipajele de la ambulanță și transportați la spitalul din Târgoviște pentru îngrijiri.

„Am auzit o bubuitură foarte mare. Când am ieșit erau ciocnite, aici. Se circulă cu viteză foarte mare și anul trecut s-a mai întâmplat un accident, tot în locul ăsta”,  „Ziceam că s-a dărmat soba! I-am văzut mușuroi. Zicea că e bolnav omul ăla și făcea dializă”, povestesc localnicii din zonă.

În acest caz a fost deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Microbuz cu 19 elevi, implicat într-un accident în Suceava. A fost activat planul roşu de intervenţie, 23 de persoane au ajuns la spital

Un microbuz de transport elevi şi două autoturisme au fost implicate miercuri după-amiază într-un accident rutier produs în zona localităţii Arbore din judeţul Suceava. Autorităţile au activat Planul Roşu de intervenţie.

Citeşte şi Noi detalii incredibile în cazul accidentului cu 23 de răniţi din Suceava. Şoferul vinovat trebuia să fie în carantină

Conform polițiștilor suceveni, accidentul s-ar fi produs din cauza unui șofer de 21 de ani din Cajvana care nu a păstrat distanța față de un autoturism din fața sa care încetinise, a acroșat mașina respectivă și apoi a pătruns pe contrasens, lovind microbuzul cu copii. În microbuz se aflau elevi de la Liceul din Cajvana, cu vârste cuprinse între 15 și 19 ani.

Toți adolescenții din microbuz au fost transportați la spital, niciunul dintre ei nefiind rănit grav. Leziuni mai grave au suferit însă persoanele aflate în autoturismul care a intrat pe contrasens și a lovit frontal microbuzul elevilor.