Imagini sfâşietoare de la înmormântarea fetelor ucise în accidentul din cartierul Andronache. Sute de oameni le-au condus pe ultimul drum

Durere fără margini în sufletele părinţilor care astăzi îşi conduc copiii pe ultimul drum. Cele doua fete ucise în accidentul cumplit din cartierul Andronache sunt conduse pe ultimul drum de sute de oameni.

04 mart. 2021, 14:40

Imagini sfâşietoare de la înmormântarea fetelor ucise în accidentul din cartierul Andronache. Sute de oameni au participat, joi, la înmormântarea celor două fete ucise sâmbătă, în accidentul din cartierul Andronache.

Imagini sfâşietoare de la înmormântarea fetelor ucise în accidentul din cartierul Andronache

Cele două fete ucise de şoferiţa care s-a urcat băută la volan au fost conduse pe ultimul drum de rude, vecini şi prieteni. Părinţii copilelor şi-au dorit să le înmormânteze împreună, pentru că împreună au murit.

Citeşte şi Primele imagini cu șoferița care a ucis două fete în Capitală. Femeia a fost dusă în arest  

Reamintim că accidentul cumplit s-a petrecut sâmbătă după-amiază pe strada Mențiunii din Sectorul 2 al Capitalei. Femeia, în vârstă de 56 de ani, a pierdut controlul volanului și a lovit cu mașina un stâlp. Din cauza impactului, autovehiculul a fost proiectat în gardul unui imobil, acolo unde le-a accidentat pe cele două fete de 6 și 21 ani care se aflau pe trotuar.

Şoferiţa care a accidentat mortal două fete în Bucureşti era beată la volan. Iniţial le-a spus anchetatorilor că a strănutat şi a încurcat pedalele.

Fetița de 6 ani și-a pierdut viața înainte de a ajunge la Spitalul Floreasca, iar tânăra de 21 ani a fost transportată la Spitalul Grigore Alexandrescu, însă nu a mai putut fi salvată.

„A suferit politraume majore, multiple fracturi, TCC, era intubată, ventilată. A făcut stop cardio-respirator când era dusă spre sala de operație și nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul”, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului “Grigore Alexandrescu”, Raluca Alexandru.

Citeşte şi Răsturnare de situaţie în cazul accidentului din cartierul Andronache. Şoferiţa a recunoscut că a băut ROM

După accident, mai multe persoane i-au agresat atât pe femeia de la volan, cât și pe pasager. Martorii spun că șoferița ar fi fost băută și circula cu viteză mare. În acest caz a fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă, iar ancheta este coordonată de Parchetul Judecătoriei Sector 2.

Magistratul Judecătoriei Sectorului 2 a decis ca femeia în vârstă de 56 de ani să fie plasată sub control judiciar pentru 60 de zile.