Accident grav provocat de un şofer cu o alcoolemie de 3,32. O mamă şi fiica acesteia au fost rănite VIDEO

Un accident grav a fost teribil provocat de un șofer cu o alcoolemie de 3,32. Bărbatul a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina într-o mamă și fetița ei de doar 3 ani, după care a fugit şi a provocat un nou accident soldat doar cu pagube materiale.

RomaniaTV.net
06 sept. 2018, 11:35
Accident grav provocat de un şofer cu o alcoolemie de 3,32. O mamă şi fiica acesteia au fost rănite VIDEO

Accidentul a avut loc miercuri după-amiază, în Borşa din judeţul Cluj.

„Conducătorul auto din Borșa a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a părăsit partea carosabilă, urcând pe un pod unde a lovit o mamă și pe fiica acesteia”, transmite Traian Morar, purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, potrivit somesanul.ro.

În urma impactului, femeia în vârstă de 25 de ani a fost grav rănită, în timp ce fetița acesteia, în vârstă de 3 ani, a fost rănită ușor.

Şoferul a fugit imediat după producerea accidentului, fiind implicat într-un nou eveniment rutier, care nu s-a soldat cu victime.

Polițiștii l-au testat pe șoferul vinovat cu aparatul etilotest, care a indicat că acesta consumase alcool, având o alcoolemie de 1,40 alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost reținut de polițiști, urmând a fi prezentat în fața instanței cu propunere de arestare preventivă.

Ulterior, șoferului i-au fost prelevate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei, care au evidențiat o valoare de 3,32.