Accident grav şi în Capitală. Un pieton a fost lovit mortal de o şoferiţă băută VIDEO

Un accident deosebit de grav a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, în Capitală. O șoferiță care băuse și circula cu viteză a izbit violent un pieton. Autoturismul a lovit apoi un copac şi într-un final s-a oprit în gardul unei staţii GPL. Din impact, pietonul a fost aruncat 20 de metri pe șosea şi nu a avut nicio şansă de supravieţuire.

06 nov. 2016, 06:27
Accident grav şi în Capitală. Un pieton a fost lovit mortal de o şoferiţă băută VIDEO

Accidentul s-a produs pe şoseaua Giurgiului, în apropiere de Jilava. Șoferița, în vârstă de 26 de ani, a pierdut controlul volanului din cauza vitezei şi a derapat pe contrasens, unde a spulberat un pieton. Omul mergea pe trotuar. Culmea, maşina l-a lovit exact în momentul în care voia să ocolească o groapa semnalizată. Bărbatul a murit pe loc.

Citeşte şi Atenţie la ceaţă! Un nou accident pe autostradă, între un TIR şi o autoutilitară

Maşina a lovit apoi un copac şi a fost aproape să intre într-o cisternă GPL. Martor a fost chiar angajatul staţiei, care a sunat de urgenţă la 112. În maşină se aflau trei femei, cu vârste cuprinse între 21 si 26 de ani. Ele au fost transportate la spital în stare stabilă, cu răni minore. Tot la spital, şoferiţa a fost pusă să sufle în fiolă, iar rezultatul a ieşit pozitiv.


loading...