Accident GRAV provocat de un teribilist care a transmis LIVE pe Facebook cum mergea cu peste 220 km la oră VIDEO

Doi tineri au ajuns la spital după ce s-au răsturnat cu un bolid în timp ce transmiteau imagini în direct pe reţeaua de socializare. Șoferul conducea cu 220 kilometri la oră în momentul impactului.

RomaniaTV.net
30 nov. 2018, 13:14
Accident GRAV provocat de un teribilist care a transmis LIVE pe Facebook cum mergea cu peste 220 km la oră VIDEO

Totul s-a întâmplat între localităţile Gurghiu şi Ibăneşti din judeţul Mureş. Şoferul unui BMW, un tânăr de 23 de ani, se afla în maşină alături de un prieten în vârstă de 20 de ani.

Pasagerul transmitea live pe Facebook pentru a le arăta prietenilor cum merg cu peste 200 de km/h.

Pe imaginile transmise pe reţeaua de socializare se poate observa cum cei doi ascultă muzică şi circulă cu o viteză de aproximativ 220 de km/h.

Cel mai probabil, ambii se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice, însă o anchetă a poliţiei va stabili cu exactitate acest lucru.

La un moment dat, şoferul a pierdut controlul direcţiei BMW-ului, din cauza vitezei excesive, iar maşina s-a răsturnat de mai multe ori. În urma accidentului, şoferul a fost rănit uşor, în timp ce pasagerul a suferit răni mai grave, potrivit observator.tv.

Poliţiştii rutieri au deschis o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul, şoferul fiind cercetat pentru vătămare corporală din culpă.